Pages Navigation Menu

THE AGONIST: video za ‘In Vertigo’, uskoro slijedi album ‘Orphans’


Agonist

Tri godine nakon albuma ‘Five’ kanadski metal sastav THE AGONIST najavio je izlazak šestog studijskog izdanja ‘Orphans’, koji će u trgovine stiže 20. rujna 2019. za Napalm Records.

Pjevačica Vicky Psarakis ovako je opisala album: “Kad sam čula prve instrumentale za ‘Orphans’ bila sam pomalo šokirana i zbunjena. Glazba je bila stvarno mračna i teža od svega što smo radili na prethodnim albumima i nisam bila sigurna kako ću prenijeti emocije. Ali onda znate da je bilo potrebno da napišete jednu punu pjesmu da bi se stvari pokrenule i 2-3 mjeseca kasnije sve je napravljeno. Sa svakim novim albumom volimo eksperimentirati i zaći u novi teritorij, ali tu je i mnogo elemenata koji podsjećaju na ranije dane. Možete očekivati mnogo snažnog ludila i brojne blast-beatove. Vokalno, postoji širok raspon stilova od kojih sam neke isprobala prvi puta, a stihovi su uglavnom inspirirani užasnim pričama i tragedijama iz stvarnog života. Događaji za koje sam osjećala da se mogu odnositi na mnoge ljude. ‘Orphans’ je moj treći album s THE AGONIST-om i jedva čekamo pokazati svijetošto smo stvorili. Uzbuđeni smo što konačno možemo podijeliti prvi dio sa svima vama … Spremite se za ‘In Vertigo’!”

A ‘In Vertigo’ je naziv pjesme/prvog singla za koju je objavljen video-spot.

Album će biti dostupan kao Deluxe Box, LP, CD i Digital formats, a već ga je sada moguće naručiti putem ovog linka službenoj stranici izdavača.

Agonist_Orphans

Nazivi pjesama:

01. In Vertigo
02. As One We Survive
03. The Gift of Silence
04. Blood as My Guide
05. Mr. Cold
06. Dust to Dust
07. A Devil Made Me Do It
08. The Killing I
09. Orphans
10. Burn it All Down