Pages Navigation Menu

SLAYER: za kraj karijere objavljuju film i snimku koncerta


Slayer_RepentlessTrilogy

Nakon mnogih nagađanja izazvanih s dva videoprikaza objavljena ranije ovog ljeta, SLAYER  u suradnji s Nuclear Blast Records i Prime Zero Productions, najavljuje filmski i audio zapis ‘Slayer: The Repentless Killogy’.

Film ‘The Repentless Killogy’ napisao je i režirao BJ McDonnell, koji je osmislio i režirao tri glazbena spota – ‘You Against You’, ‘Repentless’ i ‘Pride In Prejudice’ – za posljednji studijski album SLAYER-a, ‘Repentless’ iz 2015. godine.

‘Kad smo se odlučili napraviti ova tri početna videa,’ rekao je McDonnell, ‘imali smo namjeru nastaviti avanture SLAYER-a i Wyatta na sljedećem albumu. No SLAYER je objavio da je ‘Repentless’ posljednji album, tako da ova priča sa videozapisima i cijelim koncertom na kraju predstavljaju savršen je završetak turneje. Ovo je finale SLAYER-a. Ovo je kraj čudovišta.’

‘The Repentless Trilogy’ otvara se s tri glazbena video zapisa sastavljena kao jedna kronološka priča i uvodi u glavni lik pripovjedača, Wyatta, bivšeg neonacista povezanog s bandom poznatom pod nazivom ‘The Hand Brotherhood’, čiji je ‘potpis’ predstavljao krvavi otisak ruke nakon izvršenja ubojstva. Prije prvog glazbenog videa, Wyatt je napustio bandu nakon što se zaljubio u Ginu. Njih dvoje su se skrivali kako bi izbjegli njegovu prošlost i stvorili obitelj, ali ih ‘The Hand Brotherhood’ proganjao i dalje, te je Gina, trudna s njihovim prvim djetetom, ubijena pred Wyattovim očima. Film se zatim prikazuje vrijeme u kojem je Wyatt u bijegu od policije i nacističke bande, ali je i posvećen uklanjanju ‘The Hand Brotherhooda’ i traženju odmazde.

‘The Repentless Killogy’ uključuje mnoge glumce koji su se pojavili u originalnoj video seriji: Jason Trost (‘Beats of Rage’, ‘Hatchet III’) u ulozi Wyatta, Danny Trejo (‘Machete’, ‘From Dusk Til Dawn’), Richard Speight (‘Band of Brothers’, ‘Supernatural’), Derek Mears (‘Agents Of S.H.I.E.L.D.’), Jessica Pimentel (‘Orange Is The New Black’), Tyler Mane (‘X-Men’, ‘Halloween II’), Bill Moseley (‘The Devil’s Rejects’, ‘The Texas Chainsaw Massacre 2’), Caroline Williams (‘The Texas Chainsaw Massacre 2’, ‘Sharknado 4’), te Sean Whalen (‘Twister’, ‘The People Under The Stairs’).

Slayer_RepentlessKillogy

Drugi dio izdanja sadrži koncert kojeg je Slayer održao 5.8. 2017. u Los Angeles Forumu, a koji će biti dostupan digitalno i na Blu-rayu, a zvučni zapis s tog koncerta bit će objavljen kao dvostruki vinil i dvostruki CD. Uz standardni crni vinil, bit će dostupno i osam limitiranih vinila u boji.

‘The Final Campaign’, oproštajna turneja SLAYER-a, započela je 10. svibnja 2018., s namjerom benda da svira na što više mjesta kako bi fanovi vidjeli posljednji show i oprostili se od njih.

Turneja završava s dva nastupa u The Forumu (Los Angeles), 29. i 30. studenog, a s njima će ukupno biti obuhvaćeno oko 140 koncerata u 30-ak svjetskih, te u 40-ak američkih država.