Pages Navigation Menu

SEE-ROCK 2014 festival

I ove godine, na samom početku kolovoza, austrijski SEE ROCK festival dovodi impresivna imena za sve obožavatelje rock i metal zvuka. Festival će tematski biti podijeljen na Rock N Chill Day i Heavy Metal Day dok će se u ulozi headlinera naći THE SCORPIONS i TWISTED SISTER.

Prvoga dana, točnije 1. kolovoza nastupat će ALL AGAINST MY MIND, URIAH HEEP, SABATON, AIRBOURNE, JOHN KAY’S STEPPENWOLF, THE BOSSHOSS, STATUS QUO i THE SCORPIONS. Dan nakon Rock N Chill Daya, odnosno 2. kolovoza započet će sa BELPHEGOR, a zatim će uslijediti HELLYEAH, IN EXTREMO, DIMMU BORGIR, SAXON, BLIND GUARDIAN i TWISTED SISTER.  Sam festival bi mogao biti posebno zanimljiv hrvatskim fanovima zbog blizine mjesta održavanja koje se nalazi udaljeno tek 7km od Graza.

Cijena jednodnevne ulaznice je 79€ dok festivalska iznosi 109€. Ukoliko se odlučite za kampiranje unutar festivalskog prostora potrebno je dodatno izdvojiti 17€ po osobi. Ako pak dolazite sa vlastitim vozilom važno je napomenuti da je cijena parking karte 15€ za auto odnosno 10€ za motor. Kamp se otvara 31.07. u 18 sati dok je kao zadnji trenutak za napuštanje istog naveden nedjeljni (03.08.) termin od 18 sati.

Posebna zanimljivost jest da se festival nalazi pokraj Schwarlzsee jezera kojemu svi posjetitelji festivala imaju neometan pristup. Osim klasičnih i dobro poznatih tematskih štandova povezanih sa rock i metal scenom, organizatori su omogućili i niz drugih dodatnih aktivnosti poput adrenalinskog parka i paintball terena.

Detaljnije informacije možete pogledati na službenim stranicama festivala.

See Rock 2014