Pages Navigation Menu

RAGE: povratak u SPV/Steamhammer – novi album 2020.


Rage

Petnaest godina nakon koncertnog albuma ‘From The Cradle To The Stage’ i 16 nakon studijskog ‘Soundchaser’, njemačka metal institucija RAGE vratila se pod okrilje SPV/Steamhammer-a.

Bend s frontmenom Peavyjem Wagnerom, gitaristom Marcosom Rodriguezom i bubnjarom Vassiliosom ‘Lucky’ Maniatopoulosom trenutno radi na novom materijalu za njihov nadolazeći album ‘Wings Of Rage’ (radni naslov), koji će biti objavljen 10. siječnja 2020. godine.

‘Wings Of Rage’ bit će 25. studijski album grupe i snimit će se u Soundchaser studiju u Burscheidu.

Peavy obećava kako će sadržavati ‘bit njihovog glazbenog razvoja, pjesme iza kojih stoje još od sredine osamdesetih godina.’

RAGE planira krenuti na festivalsku turneju diljem Europe čak i prije nego što završi svoj novi materijal kako bi zajedno s orkestrom Lingua Mortis prvi put uživo predstavio album ‘XIII’ iz 1998.

Rage_SPVSigning

‘Doista smo sretni što se vraćamo sa SPV/Steamhammerom’, kaže Peavy Wagner. ‘Od naše vrlo uspješne i ugodne suradnje početkom 2000-ih godina znamo da smo u stručnim rukama s Ollyjem Hahnom i njegovim timom. Olly i ja dijelimo dugogodišnje prijateljstvo, on će nastaviti promicati RAGE sa svojim uobičajenim angažmanom.’