Pages Navigation Menu

PRETTY MAIDS: pjevač Ronnie Atkins završio u bolnici

pretty-maids-vocalist-ronnie-atkins

Pjevač danskih heavy metalaca PRETTY MAIDS, Ronnie Atkins, hospitaliziran je u Baselu nakon što je nesretnim slučajem pretrpio jak udarac u glavu koja mu je uslijed toga i prokrvarila. Trenutačno prolazi ispitivanje, te je pod liječničkim nadzorom.
‘Najnovije vijesti su da je svjestan, ali mora ostati neko vrijeme u bolnici. Kao posljedica toga, moramo otkazati posljednja tri nastupa na našoj turneji, a kada se Ronnie potpuno oporavi vratit ćemo se i snimiti DVD. Ispričavamo se zbog toga, znamo da ste putovali daleko na ove koncerte, ali naša glavna briga u ovom trenutku je Ronniejev zdravlje’, poručuju fanovima Ronniejevi kolege iz benda.
PRETTY MAIDS je trebao 30. ožujka u češkom Zlinu snimati materijal za DVD i Blu-ray na koncertu gdje je imao u planu u cijelosti izvesti svoj ‘klasik’, drugi album ‘Future World’ (1987.) kao i druge pjesme koje obuhvaćaju gotovo četiri desetljeće karijere u grupi.
No to je odgođeno do daljnjeg, odnosno do Atkinsovog izliječenja.

15. studijski album PRETTY MAIDS-a, ‘Kingmaker’, izašao je u studenom 2016. godine putem Frontiers Music a slijedeći će biti njihov prvi s bubnjarem Allanom Sorensenom, koji se pridružio prošle godine.