Pages Navigation Menu

MAYHEM: novi album ‘Daemon’ izlazi krajem listopada

Mayhem

Norveški black metalci MAYHEM najavili su da će 25. listopada putem Century Media Records objaviti svoj šesti studijski album pod nazivom ‘Daemon’.

‘Daemon’ nije izravan nasljednik albuma ‘Esoteric Warfare’ iz 2014. godine. Kao i svi MAYHEM-ovi albumi njihovog vremena, ‘Daemon’ je vjeran samome sebi. Vuk je samotnjak i jednina.

‘Daemon’ također nije novo poglavlje u njihovoj karijeri. Umjesto toga predstavlja novi ton, autoritet, ali i divlji karakter.

Album je rađen s istim sastavom (Necrobutcher (bas), Hellhammer (bubnjevi), Attila (vokal), Teloch i Ghul (gitare)), kao i ‘Esoteric Warfare’. Ista postava je tijekom posljednjih nekoliko godina također izvodila ‘De Mysteriis Dom Sathanas’ u cijelosti,.

Također, ‘Daemon’ ne predstavlja modernizaciju klasičnih pjesama poput ‘Freezing Moon’, ‘Pagan Fears’ ili ‘Buried by Time and Dust’. ‘Daemon’ je promjena, prilika da se vrata pakla otvore još šire.

Pa eto, ako je ovaj opis dovoljan, ne preostaje ništa drugo nego pričekati 30. kolovoza, otkad će biti moguće prednarudžbe.

Detaljne informacije o svim različitim formatima bit će dostupne uskoro.

 

Mayhem_Daemon

Popis pjesama:

1. The Dying False King
2. Agenda Ignis
3. Bad Blood
4. Malum
5. Falsified And Hated
6. Aeon Daemonium
7. Worthless Abomination Destroyed
8. Daemon Spawn
9. Of Worms And Ruins
10. Invoke The Oath