Pages Navigation Menu

LEPROUS: novi album ‘Pitfalls’ izlazi krajem listopada

Leprous2019

Norveški moderni progressive metalci LEPROUS objavit će 25. listopada putem InsideOut Music labela šesti studijski album imena ‘Pitfalls’.

Nasljednik uspješnog izdanja ‘Malina’ iz 2017. sniman je s Davidom Castillom u Ghostward Studiju u Stockholmu, miksao ga je Adam Noble, a naslovnicu je narisala indonezijska umjetnica Elicia Edijanto.

‘Nevjerojatno smo ponosni što najavljujemo ‘Pitfalls ‘! To je album koji nitko ne očekuje od LEPROUS-a. Kad pomislite da znate u kojem se smjeru album ‘kreće’, shvatit ćete da niste u pravu. To nije samo daleko najveća produkcija i glazbeno putovanje koje smo napravili, to je i najosobnije i najiskrenije djelo. Album je napisan kroz jednu od mojih najtežih godina, kada sam se borio s depresijom i tjeskobom. Nema filtera, nema metafora, samo istina. Kažu da  pisanje glazba djeluje terapeutski, ali rekao bih da je to podcjenjivanje. Za mene je ‘Pitfalls’ rezultat 1,5 godine proučavanja načina prolaska kroz mračni tunel. Glazba je bila moja baklja’, rekao je klavijaturist/pjevač Einar Solberg.

Leprous_Pitfalls

Album će biti dostupan kao limited Mediabook CD s dvije bonus pjesme, potom kao Standard Jewelcase CD, Gatefold 2LP na 180-gramskom vinylu (na crnom vinylu i raznim ograničenim izdanjima u boji, s albumom na CD-u kao bonusom) i gravurom na D-strani.

Album predstavlja singl ‘Below’, koji ima i pripadajući video-spot.

Popis pjesama je idući:
1. Below
2. I Lose Hope
3. Observe The Train
4. By My Throne
5. Alleviate
6. At The Bottom
7. Distant Bells
8. Foreigner
9. The Sky Is Red