Pages Navigation Menu

HELION PRIME: novi album dolazi 31. kolovoza

HelionPrime

Američki heavy/power metalci HELION PRIME objavit će putem AFM Records 31. kolovoza  svoj drugi studijski album ‘Terror Of The Cybernetic Space Monster’. HELION PRIME tematski nastavlja spajati znanstvenu fantastiku sa znanstvenim činjenicama.

Gitarist benda Jason Ashcraft album je najavio riječima: ‘Nisam bio siguran kamo idem kad sam pisao ovaj album. Kao što fanovi znaju, dvije godine su prošle nakon izlaska našeg debitantskog albuma ‘Helion Prime’. Album je fokusiran na ljudsku prirodu i našu bitku sa dobrim i zlom u sebi, a to nisam planirao kad smo započeli album, ali to je mjesto gdje se prirodno razvio. Vrlo sam zadovoljan rezultatom i nadam se da ste svi jednako uzbuđeni.’

Nakon Heather Michele Smitha i Kayle Dixona novi i treći po redu pjevač benda je Sozos Michael.

‘Rad na ovom albumu bio je nevjerojatno korisno iskustvo, a Jason je kao glavni tekstopisac imao potpuno čistu viziju o tome kako će ovaj album biti oblikovan, no uvijek je bio otvoren za moje ideje na vokalnim linijama i tekstovima. Suradnja je tekla glatko i to se definitivno pokazuje na konačnom proizvodu’, rekao je Sozos.

Album je miksan i masteriran u kalifornijskom  LSD studiju sa Lasseom Lammertom (radio i sa ALESTORM i GLORYHAMMER), a naslovnicu je, kao i za prvi album, risao Marc Whisnant.

HelionPrime_Terror