Pages Navigation Menu

DISTURBED: singl ‘Are You Ready’ kao najava albuma ‘Evolution’


Američki metalci DISTURBED objavit će 19. listopada za Reprise Records svoj sedmi studijski album imena ‘Evolution’.
Prvi singl ‘Are You Ready’ već ima pripadajući video spot.

Nazivi pjesama su idući:

01. Are You Ready
02. No More
03. A Reason To Fight
04. In Another Time
05. Stronger On Your Own
06. Hold On To Memories
07. Savior of Nothing
08. Watch You Burn
09. Best Ones Lie
10. Already Gone
Deluxe edition bonus:
11. The Sound Of Silence [live] (featuring Myles Kennedy)
12. This Venom
13. Are You Ready (Sam de Jong Remix)
14. Uninvited Guest