Pages Navigation Menu

BRUTAL ASSAULT 2020: prve objave bendova

BrutalAssault2020_10-19

Stigle su i prve najave bendova za 25. po redu izdanje BRUTAL ASSAULT-a. Tako su potvrđeni legendarni VENOMPHILIP H. ANSELMO and THE ILLEGALS koji će izvoditi klasike PANTERE. Tu su još blackeri DARK FUNERAL, pa još jedna legende ASPHYX koje  predvodi Martin van Drunnen, dok će thrashere sigurno razveseliti RAZOR. Kada smo već kod stare škole svakako treba spomenuti i NOCTURNUS AD koji će predstaviti novi album ‘Paradox’.

Prvi nastup MYRKUR-a na festivalu je prekinut zbog izbijanja požara dok je ovogodišnji otkazan zbog poodmaklog stadija trudnoće predvodnice Amalie Bruun, tako da će iduće godine MYRKUR valjda uspjeti održati koncert u cijelosti. Američki EVOKEN će prezentirati svoju viziju funerala dooma, a sinapurski WORMROT grindcore ludilo. Tu su još DESPISED ICON sa svojom vizijom dethcorea, a brutalno-apokaliptičnu viziju elektronskog HC-a će prezentirati ATARI TEENAGE RIOT.

25. izdanje najpoznatijeg češkoga festivala održat će se od 05.-08. kolovoza 2020. godine unutar zidina tvrđave Josefov smještene u gradiću Jaroměřu. Sve detaljnije informacije su vidljive službenim stranicama samoga festivala.

Ulaznice se već sada mogu nabaviti na službenoj online-trgovini festivala po cijeni od 98€ i otisnuti putem ‘Print@Home’ sustava.