Pages Navigation Menu

BRUTAL ASSAULT 2020: peta objava novih bendova

 

BrutalAssault2020-upd5

Izbačena je i peta objava bendova koji će nastupiti na idućem, 25. po redu, izdanju festivala BRUTAL ASSAULT. Radi se o 10 bendova koji zajedno sa dosad potvrđenim grupama čine 50% budućeg line-upa. Iz SAD-a dolaze beskompromisni hardcoreaši TERROR te legende death metala OBITUARY i SUFFOCATION kojima će to biti zadnji nastup sa Frankom Mullenom na češkom području.

Na listi su dalje povratnički EXHORDER, melodični death/doomeri NAILED TO OBSCURITY i PARADISE LOST koje nije potrebno posebno predstavljati. Kada smo kod potonjih, treba svakako napomenuti da će hiperaktivni Greg Mackintosh nastupiti sa svojim novim projektom STRIGOI koji predstavlja mješavinu deatha, grinda i punka.

Kako je već poznato BRUTAL ASSAULT nije žanrovski ograničen pa tako su tako potvrđene kandske EBM- legende FRONT LINE ASSEMBLY, francuski post/blackgazeri ALCEST i japanski eksperimentalni noiseri MELT-BANANA.

25. izdanje najpoznatijeg češkoga festivala održat će se od 05.-08. kolovoza 2020. godine unutar zidina tvrđave Josefov smještene u gradiću Jaroměřu. Sve detaljnije informacije su vidljive službenim stranicama samoga festivala.
Ulaznice se već sada mogu nabaviti na službenoj online-trgovini festivala po cijeni od 98€ i otisnuti putem ‘Print@Home’ sustava.

BrutalAssault2020-upd5