Pages Navigation Menu

BRUTAL ASSAULT 2020: novi update bendova

 

BrutalAssault2020-upd3

Objavljen je novi popis bendova za jubilarno, 25. po redu, izdanje festivala BRUTAL ASSAULT. Organizatori su do sada najavili 40 bendova što iznosi oko trećinu planiranih imena. Potvrđeni su tako CATTLE DECAPITATION koji će predstaviti zadnji studijski album ‘Death Atlas’. Zatim su tu još melodic/symphonic deatheri SHADOW OF INTENT, te thasheri FUELED BY FIRE. Za sve štovatelje melankoličnijih zvukova i tema tu su KATATONIA i LIFE OF AGONY, a ljubitelji mješavine post-hardcorea, elektronike i rock će zasigurno zanimati FEVER 333. Zatim su tu francuski eksperimentalni rock/metalci PSYKUP, industrial black metalci MYSTICUM i IMPERIAL TRIUMPHANT sa svojom vizijom avangarde i black/deatha.

25. izdanje najpoznatijeg češkoga festivala održat će se od 05.-08. kolovoza 2020. godine unutar zidina tvrđave Josefov smještene u gradiću Jaroměřu. Sve detaljnije informacije su vidljive službenim stranicama samoga festivala.
Ulaznice se već sada mogu nabaviti na službenoj online-trgovini festivala po cijeni od 98€ i otisnuti putem ‘Print@Home’ sustava.