Pages Navigation Menu

BRUTAL ASSAULT 2020: nove objave, zasad potvrđeno 66% bendova

 

BrutalAssault2020_updfeb02

Tri tjedna od zadnje objave organizatori BRUTAL ASSAULT-a objavljuju nova imena koja će nastupiti na ovogodišnjem, 25. po redu, izdanju festivala. Prema riječima samih promotora ova objava će pokrivati većinom mlađe bendove koje bi zbog njihove kvalitete trebali ipak malo biše istaknuti. Uz nadaleko poznate WOLVES IN THE THRONE ROOM potvrđeni su tako finski thrasheri LOST SOCIETY koji će predstaviti i novi album ‘No Absolution’. Zatim su tu danski eksperimentalni progeri VOLA, belgijski postrock/alternative metalci BRUTUS, američki GATECREEPER koji se oslanjaju na švedski oldschool zvuk death metala i također američki VITRIOL sa svojom vizijom death žanra.

Kada već spominjemo death metal ne smiju se zaobići niti danski BEAST, dok će francuski BIRDS IN ROW sa elementima eksperimentalne mješavine screamo/HC/punk/metala zasigurno predstavljati potpunu suprotnost, vjerojatno na isti način kao i švedski GOD MOTHER sa svojom kombinacijom hardcore/crusta/deatha.

25. izdanje najpoznatijeg češkoga festivala održat će se od 05.-08. kolovoza 2020. godine unutar zidina tvrđave Josefov smještene u gradiću Jaroměřu. Sve detaljnije informacije su vidljive službenim stranicama samoga festivala.
Ulaznice se već sada mogu nabaviti na službenoj online-trgovini festivala po cijeni od 106€ i otisnuti putem ‘Print@Home’ sustava.

BrutalAssault2020_official