Pages Navigation Menu

BRUTAL ASSAULT 2020: nove objave bendova

 

BrutalAssault2020_febupdate

Prošlog četvrtka su iz tabora BRUTAL ASSAULT-a najavili nastup MERCYFUL FATE-a, a danas stižu već nove potvrde. Tako su najavljeni crossover/thrasheri MUNICIPAL WASTE, a kada smo već sličnih stilova svakako treba naglasiti i potvrdu legendarnog M.O.D.-a! Zatim su tu stoneri RED FANG, pa metalcoreaši DARKEST HOUR te talijanski sympho/death metalci FLESHGOD APOCALYPSE.

EXHUMED će zasigurno izbaciti furioznu dozu mješavine death i grinda, švedski SOREPTION će predstaviti tehničku viziju death metala, a američki NECROT će slaviti old-school dane. Nastupit će još i legendarni PENTAGRAM, bend za koji se bez ustezanja može reći da spadaju u jedne od pionira heavy/doom/rock scene. Za štovatelje blacka su najavljeni danski DENIAL OF GOD i švedski VALKYRJA.

Podsjetimo, jubilarno 25. izdanje najpoznatijeg češkoga festivala održat će se od 05.-08. kolovoza 2020. godine unutar zidina tvrđave Josefov smještene u gradiću Jaroměřu. Sve detaljnije informacije su vidljive službenim stranicama samoga festivala.

Ulaznice se mogu nabaviti na službenoj online-trgovini festivala po cijeni od 106€ i otisnuti putem ‘Print@Home’ sustava.

BrutalAssault2020_MercyfulFate