Pages Navigation Menu

BRUTAL ASSAULT 2019: posljednja ‘underground’ objava

BA2019_undregroudupd

Ovogodišnje izdanje BRUTAL ASSAULT-a se polako približava konačnom popisu potvrđenih bendova. No, prije nje promotori su objavili da MANES neće moći nastupiti ove godine, ali je zato dogovoren koncert za iduću godine. Friško potvrđeni su norveški KAMPFAR, japanski CROSSFAITH, španjolski ALTARAGE, poljski ALTARAGE te islandski UNE MISÈRE. Iz Njemačke pak dolaze UNPROCESSED dok će domaće snage zastupati BRUTALLY DECEASED, MALLEPHYR, ELYSIUM i FORGOTTEN SILENCE koji će izvesti u cijelosti album ‘Thots’.

Vrlo brzo će izaći popis za eksperimentalnu pozornicu KAL, te popis izvođača za tzv. ‘nulti’ dan odnosno za 06. kolovoza. Organizatori još jednom napominju da je do sada prodano 80% ulaznica.

Podsjetimo, 24. izdanje najpoznatijeg češkoga festivala održat će se od 07.-10. kolovoza 2019. godine unutar zidina tvrđave Josefov smještene u gradiću Jaroměřu. Ulaznice se mogu nabaviti na festivalskom online shopu po cijeni od 102€ te se mogu odštampati putem sustava Print@Home. Sve detaljnije informacije potražite na službenim stranicama samoga festivala.