Pages Navigation Menu

BRUTAL ASSAULT 2019: nova nadopuna bendova

BrutalAssault_May2019

Organizatori BRUTAL ASSAULT-a polako završavaju popis bendova koji će nastupiti na ovogodišnjem, 24. po redu izdanju festivala. Ljubitelje death metala će že zasigurno razveseliti nastupi INCANTATION-a i ESKHATON-a i KRAANIUM-a dok su za od school thrashere najavljeni njemački veterani EXUMER.

Za goregrindere su tu MEAT SPREADER, a svakako treba naglasiti hardcore/punk legende DISCHARGE. Dalje su potvrđeni praški DECULTIVATE sa svojom vizijom misantropic/crust/hardcorea te melodični death metalci OMNIUM GATHERUM.

Štovateljima avangardnijeg i nešto ‘pomaknutijeg’ sigurno neće promaknuti kultni VED BUENS ENDE koji će ove godine imati svega četiri nastupa! Tu su još post-blackeri AU-DESSUS i vječiti slovački DIY-eri ČAD koji predstavljaju jedan od najvećih fenomena ekstremne scene.

Podsjetimo, 24. izdanje najpoznatijeg češkoga festivala održat će se od 07.-10. kolovoza 2019. godine unutar zidina tvrđave Josefov smještene u gradiću Jaroměřu. Ulaznice se mogu nabaviti na festivalskom online shopu po cijeni od 102€ te se mogu odštampati putem sustava Print@Home. Sve detaljnije informacije potražite na službenim stranicama samoga festivala.

Brutal Assault 2017 crowd (9)

Brutal Assault 2017 crowd (9)