Pages Navigation Menu

BRUTAL ASSAULT 2020: potvrđeno 12 novih bendova

 

BrutalAssault2020-upd4

Objavljena je četvrta nadopuna bendova za iduće izdanje BRUTAL ASSAULT-a koja donosi 12 novih bendova. Ovaj put su potvrđeni metalcoreaši AS I LAY DYING, melodični death metalci THE AGONIST i američki BUTCHER BABIES.

Ljubitelje grinda i brutalnog death metala će zasigurno razveseliti francuski BENIGHTED i njemački EXCREMENTORY GRINDFUCKERS dok je za štovatelje nešto atmosferičnijeg death metala najavljen BLOOD INCANTATION. Američke black metal snage će predstavljati UADA, a sa istog kontinenta (ponovno) dolaze legendarni thrasheri SACRED REICH. Zatim su tu progresivci SOEN sa svojim poznatim ‘ugođajem’, te deatheri BLOODBATH predvođeni Nickom Holmesom.

Potvrđen je i ‘čudak’ DEVIN TOWNSEND koji je najavio izvođenje i stvari od STRAPPING YOUNG LAD-a. Za kraj su ostavljeni kultni blackeri MAYHEM koji će ujedno promovirati i novi album ‘Daemon’.

25. izdanje najpoznatijeg češkoga festivala održat će se od 05.-08. kolovoza 2020. godine unutar zidina tvrđave Josefov smještene u gradiću Jaroměřu. Sve detaljnije informacije su vidljive službenim stranicama samoga festivala.
Ulaznice se već sada mogu nabaviti na službenoj online-trgovini festivala po cijeni od 98€ i otisnuti putem ‘Print@Home’ sustava.