Pages Navigation Menu

BRUCE DICKINSON: interaktivna večer i intimno druženje s fanovima u KD Vatroslav Lisinski

BruceDickinson_lisinski

Interaktivna večer s Bruceom Dickinsonom, koji će publici ispričati impresivnu životnu priču, najavljena je za 26. listopada 2019.

Legendarni frontmen grupe IRON MAIDEN priprema posebnu večer u najprestižnijoj hrvatskoj koncertnoj dvorani. ‘Večer s Bruceom Dickinsonom’, interaktivan je show koji prati nedavni izlazak autobiografije ‘What Does This Button Do?’.

Bruce Dickinson jedan je od najpoznatijih svjetskih glazbenika s izuzetno zanimljivom životnom pričom.

Pored toga što je nekoliko desetljeća proveo na čelnom mjestu spektakularnih izvedbi IRON MAIDEN-a, njegovo životno iskustvo krije mnoštvo impresivnih detalja. Istinski multitalent, Bruce je pilot, zrakoplovni poduzetnik, pivar, motivacijski govornik, filmski scenarist, novelist, autor bestselera, radijski promotor, TV glumac i mačevalac s međunarodnom sportskom karijerom.

Prije dvije godine objavio je autobiografiju ‘What Does This Button Do’, koja je nedavno i prevedena na hrvatski jezik. Promovirao ju je na nekoliko intimnih druženja s najvećim fanovima na kojima je čitao odlomke te odgovarao na pitanja strastvenih zainteresanika.

Bruce_Dickinson_Autobiography

Tako je nastala ‘Večer s Bruceom Dickinsonom’, jedinstveni one-man show koji je više nalik na standardnu rutinu stand-up komičara; predstava je koja traje više od dva sata te u svijetu dobiva najviše pohvale brojnih kritičara.

Ulaznice su dostupne na službenim stranicama Dvorane Vatroslav Lisinski.