Pages Navigation Menu

BEDNJA: nastup s PANZERFAUST-om i UADA-om u zagrebačkoj Močvari


Bednja

Varaždinski post-black metal sastav BEDNJA nastupit će u ponedjeljak, 17. lipnja, u zagrebačkom klubu Močvara kao predizvođač američkim black metalcima UADA, te Kanađanima PANZERFAUST.

Američki black metalci UADA vraćaju se u Zagreb! Prošle godine su rekli da im je hrvatska sjajna i da se žele vratiti što prije, pa eto, prije nego smo očekivali.

Nakon uspješnog prvog albuma ‘Devoid of Light’ izbacili su još uspješniji ‘Cult of a Dying Sun’ koji je kritika prihvatila kao konkretnije izdanje od svog prethodnika, naglašavajući da su našli svoj zvuk i da idu u odličnom smjeru. Album se našao na skoro svim top listama najboljih black metal albuma 2018. godine.

DEATHSPELL OMEGA i DISSECTION su dobili dijete. To dijete su nazvali PANZERFAUST! Kao da su uzeli najbolje od oba benda i spojili u jedan entitet.

Toliko mračno i jezivo, a istovremeno agresivno i brutalno. Sam Jake Supperchi (vokal UADA-e) je rekao da je ovo možda jedan od najboljih bendova s kojima je svirao uživo. Ne znamo za uživo, ali studijski se dobro da iščitati da se radi o vrhunskom black metalu! Za uživo ćemo pričekati 17.6.

BEDNJA je (post) black metal bend iz Varaždina, nastao spojem mržnje, frustracija, otpora i energije. Do sada su to itekako uvjerljivo dokazali na stageu i uz to se savršeno uklapaju u cijeli paket.

Momci su potpisali za Transcending Obscurity Records i popularnost im raste iz dana u dan, a kvaliteta je neupitna od starta.

Koncert počinje u 21 sat, a cijena ulaznice je 70 kuna u pretprodaji (Dirty Old Empire, Tratinska 18, Zagreb), dok će na dan koncerta na blagajni kluba koštati 90 kuna.

Uada_Bednja_Mocvara