Izbornik

THE TAKE: novi bend hardcore/punk veterana

TheTake

Njujorški veterani hardcore/punk scene pokrenuli su grupu pod imenom THE TAKE. Bend se sastoji Willa Sheplera (AGNOSTIC FRONT, MADBALL), Scotta Robertsa (BIOHAZARD, SPUDMONSTERS, BLOODCLOT) i Carlosa Congotea (45 ADAPTERS, URBAN NOISE, LEGION 76). Shepler je takoreći duže vrijeme izbivao sa scene te se je nakon odlaska iz MADBALL-a posvetio obitelji.

Otprilike u isto vrijeme kada je Scott Roberts napustio BIOHAZARD Will je donio odluku o aktivnom povratku u glazbene vode. Tako su dugogodišnji prijatelji i osnovali THE TAKE, a istoimeni album bi trebao izaći u lipnju preko Demons Run Amok Entertainmenta.

Materijal će se muzički oslanjati na stilove koje su članovi slušali tijekom odrastanja, a kasnije i svirali u matičnim bendovima, pa će istoimeni album predstavljati križanac oi!/punka, rock’n’rolla i naravno hardcorea. ‘To nam je u krvi, to je naš DNK’, poručuje Shepler.

Bend je izbacio i spot za stvar ‘Elitst’, a režirao ga je Drew Stone (‘The New York Hardcore Chronicles Film’) u suradnji sa Jeff Pliskinom  iz Raised Fist propagande.