Izbornik

SLOW ORDER: bolonjski stoner rockeri imaju novog izdavača i novi album


Slow_Order

Bolonjski groove / stoner post-metal rockeri SLOW ORDER potpisali su svjetski ugovor s Argonauta Recordsom i najavili novi album.

Od izlaska svog prvog EP-a ‘Pyramid Toward Oblivion’ u 2011. instrumentalni power trio slijedi zvuk klasičnog stoner rocka s modernim heavy metal utjecajima.

Nakon prvog albuma ‘Hidden Voices’ (2014), bend je osvojio ne samo publiku, već i novinare, a također omogućio mu je da dijeli pozornice s izvođačima kao što su PENTAGRAM, KARMA TO BURN ili AVON, da spomenemo samo neke.

2019. godine SLOW ORDER su napravili novi korak i pripremili svoj drugi album, “Eternal Fire”, koji će izaći za s Argonauta Records.

Tom prigodom u bendu kažu: ‘Uzbuđeni smo što možemo objaviti da smo potpisali ugovor s Argonauta Records! Etiketa će objaviti naš novi album ‘Eternal Fire’ sredinom 2019. godine, a želimo zahvaliti Gerou iz Argonaute i svim ljudima iza benda koji su naporno radili na tome da se sve to ostvari!’

‘Eternal Fire’ sadrži osam instrumentalnih pjesama koje prikazuju klasični zvuk benda prethodnih izdanja i novi spoj groovy, post-metal apokalipse.

‘Eternal Fire’ će zadovoljiti fanove bendova podjednako kao i RUSSIAN CIRCLES, KARMA TO BURN, YOB, SLEEP, PELICAN i MASTODON.

SlowOrder_EternalFire

Nazivi pjesama:

1. Eternal Fire
2. Obsessive Tale
3. Serpent’s Son
4. Eclipse
5. Kanavar
6. The Hunter
7. Starweed
8. Black Mass