Izbornik

RENDEZVOUS POINT: drugi studijski album nosi naslov ‘Universal Chaos’


RendesvousPoint

Norveški progresivni metal kvintet RENDEZVOUS POINT najnovija je ‘akvizicija’ njemačke nezavisne etikete Long Branch Records.

Nakon objavljivanja hvaljenog debitantskog albuma ‘Solar Storm’ 2015. godine, bend je otišao na tri europske turneje s LEPROUS, HAKEN i LONG DISTANCE CALLING.

Drugi studijski album nosi naslov ‘Universal Chaos’ i trebao bi izaći 24. svibnja 2019. na međunarodnoj razini.

‘Dugo smo čekali potpisati s međunarodnom izdavačkom kućom koja radi s kvalitetnim umjetnicima i bendovima u našem žanru’, kaže bubnjar RENDEZVOUS POINT-a, Baard Kolstad, koji je poznat po svom radu u LEPROUS-u. ‘Vrlo smo ponosni na naš novi album i glazbene spotove i ne možemo čekati da ga objavimo!’

RENDEZVOUS POINT je savršen dodatak našem labelu’, kaže menadžer etikete Long Branch Records Manuel Schoenfeld. ‘Njihov novi album je veliki korak naprijed za bend s kvalitetnim pisanjem pjesama i zvukom. Jedva čekamo da ga podijelimo sa svima vama i uzbuđeni smo što su dio tima.’

RENDEZVOUS POINT čine Geirmund Hansen na vokalu, Baard Kolstad na bubnjevima (LEPROUS), Petter Hallaråker na gitari, Nicolay Tangen Svennæs ​​na klavijaturama (IHSAHN, BERNHOFT, EMILIE NICOLAS) i Gunn-Hilde Erstad na basu.