Izbornik

KLONE: diskografski ugovor s Kscope – album u rujnu


Klone

Francuski alt rock bend KLONE objavit će 20. rujna svoj novi studijski album za Kscope naziva ‘Le Grand Voyage’, nastavak njihovog izdanja ‘Here Comes The Sun’ iz 2015. godine.

KLONE-ov gitarist Guillaume Bernard kaže: ‘Čast nam je pridružiti se njihovoj obitelji koja je uključivala izdanja prestižnih umjetnika kao što su ANATHEMA, THE PINEAPPLE THIEF, TESSERACT, Klone, KATATONIA, ULVER itd. Ovo je idealan label za Klone i mi smo uzbuđeni što radimo s ovim, našim novim timom!

‘Nakon akustičnih nastupa i ‘Unplugged’ albuma, vratili smo se s električnim albumom, na kojem se radi već tri godine. Album vas poziva da istražite različite krajolike naše glazbe: tamne, blistave, teške i snažne. Miks Francisa Castesa iz studija Sainte Marthe u Parizu stvorilo je masivan i prozračan zvuk.

Johnny Wilks iz Kscopea kaže: ‘Kao što smo vidjeli, posljednjih godina Francuska ima bogatu kulturu uzbudljivih i originalnih umjetnika, a Klone je savršen primjer glazbenika koji stvaraju glazbu koja ima umjetnički integritet, a istovremeno ima veliki komercijalni potencijal. Radujemo se suradnji s bendom na njihovom novom albumu u Velikoj Britaniji, kao i na globalnoj razini. ‘

Potvrđeno je da će Klone svirati na ljetnim festivalima ovog ljeta, prije nego što započnu svoju live kampanju s ‘Le Grand Voyage’, a detalji o tome će biti objavljeni uskoro.

Pogledajte datume festivalskih nastupa:

10/04 – France, The Outbreak Festival / Chato’do – Blois
04/05 – Germany, Vacuumfest – Moers
11/05 – France, Warm Up Motocultor Festival / L’Echonova / St-Ave
21/06 – France, Hellfest Open Air Festival – Mainstage 2 / Clisson
22/06 – France, Festival du Lavoir Electrique / Vouneuil-Sous-Biard
11/08 – The Netherlands, Into The Grave Metal Festival – Mainstage / Leeuwarden
27-29/09 – Germany – Euroblast Festival / Cologne