Izbornik

GOATHELL METAL FEST 2018: prvi metal festival u Puli…

Prvi metal festival koji će se održati u Puli naziva je GOATHELL METAL FEST. Isti će trajati četiri dana od 21. do 24. lipnja ove godine. Festival je smješten uz more na sjevernoj strani pulskog zaljeva, na lokaciji Vallelunga. Organizatori su najavili dolazak 26 bendova što domaćih što stranih koji će se publici moći promovirati na jednoj pozornici imena ‘Jure Grando Stage’. Kao jedan od ‘headliinera’ najavljeni su renomirani nizozemski deatheri SINISTER, dok su jedni od najpoznatijih domaćih benova INFERNAL TENEBRA… Cijena festivalske ulaznice iznosi cca. 35€ (do 1. lipnja), a nakon cca. 39€.
Ne treba dvojiti da je Pula jedan od gradova sa bogatom poviješću, što će polaznicima u slobodno vrijeme omogućiti razgledavanje raznih znamenitosti kao i uživanje na lijepim pulskim plažama.
S toga, svi poklonici teškog zvuka koji su prvi dan ljeta odlučili provesti uz heavy metal, sunce i more ovo može biti idealan vikend. Dakle, sve potrebne informacije o festivalu, kako doći do njega, o bendovima, ulaznicama i ostalim detaljima možete pronaći na službenoj stranici festivala GOATHELL Metal fest ili klikom na promo plakat…

GoatHell fest 2018 plakat