Izbornik

DEGREES OF TRUTH: album ‘Time Travel Artifact’ izlazi u lipnju

DegreesOfTruth

6. lipnja bit će objavljen drugi album talijanske progresive symphonic metal grupe DEGREES OF TRUTH pod nazivom ‘Time Travel Artifact’.

U svjetlu prethodnika ‘The Reins Of Life’ iz 2016., novi rad benda iz Varesea nakon dolaska novog gitarista Andrea ‘Boma’ Boccarussoa ima za cilj podići se u usporedbi s prošlošću, nudeći svjež i inovativan zvuk. Klasični metal instrumenti stapaju se sa zvukovima simfonijskog metala, kako bi djelovali kao pozadina veličanstvenog glasa pjevačice Claudie Nore Pezzotte.

‘Time Travel Artifact’ producirao je Gianluca Parnisari tijekom 2018. godine, snimio i miksao ga je Gianluca Guidetti i Oscar Mapelli u studiju Accademia del Suono u Milanu, a masterirao Diego Cattaneo u studiju D Sound Studios.

Naslovnica je rad poznatog umjetnika Gustava Sazesa.

DegreesOfTruth_TimeTravelArtifact

‘U misterioznim područjima naših umova svi smo “putnici vremena”. Prošlost, sadašnjost i budućnost koegzistiraju s unutarnjim svijetom sastavljenim od sjećanja, percepcija, želja, emocija. Svijet mnogo stvarniji od svakodnevice je naša stvarnost. Zaplovite s nama da otkrijete ovaj svijet i tajne koje sadrži!’, kažu u bendu.

Nazivi pjesama:

01. Ark
02. The Remedy
03. The Void Within
04. Dream I – Compàs
05. Dream II – Long Way, Silk Road
06. Dream III – Lìthos
07. Dream IV – The Post-War Solace
08. Love Me, Protect Me
09. Proximate
10. Time Travel Artifac