Izbornik

BULLET FOR MY VALENTINE: nastup u Zagrebu 2. travanja

BulletForMyValantineZagreb

Svjetski poznati metalcore sastav BULLET FOR MY VALENTINE iz Velike Britanije nastupiti će po prvi put u Hrvatskoj, točnije u zagrebačkom Boogaloo Clubu, u utorak 02. Travnja!

BULLET FOR MY VALENTINE osnovani su 1998. godine  u gradiću Bridgent u Walesu pod imenom JEFF KILLED John da bi nešto kasnije ime promijenili u BULLET FOR MY VALENTINE. Svoj prvi album ‘The Poison’ su objavili 2005. Od tada su odsvirali koncerte/turneje po cijelom svijetu i objavili još pet studijskih albuma od kojih je posljednji ‘Gravity’ objavljen za Spinefarm prošle godine i promoviraju ga na ovoj turneji.

BULLET FOR MY VALENTINE dobitnici su i mnogih nagrada za najbolji novi bend (Welsh Music Award), najbolji britanski bend (Metal Hammer), najbolji bend godine tri godine za redom, najbolji singlovi (Kerrang!)… Pored novinara i obožavatelja su čak i heroji koji su ih inspirirali, bendovi kao što su IRON MAIDEN i METALLICA, osobno odabrali BULLET FOR MY VALENTINE kao svoje goste na njihovim turnejama.

Bend trenutno čine pevač/gitarista Matt Tuck, gitarista Michael Paget, basista Jamie Mathias, te bubnjar Jason Dowld.

Na izričit zahtjev benda su za ovu turneju odabrane manje dvorane kao intiman koncertni prostor na kome će najposvećeniji fanovi imati šansu da zajedno sa bendom kreiraju nezaboravnu atmosferu, te ukoliko koncert bude rasprodan, a sve ide u prilog tome, se koncert neće premještati u veću dvoranu niti dodavati novi datum! Zato požurite po svoje ulaznice!

Zagrebačka metal grupa OVERPOWER odabrana je da nastupi kao predgrupa britanskim metal velikanima BULLET FOR MY VALENTINE na njihovim koncertima 01. travnja u ljubljanskoj dvorani Kino Šiška i 02. travnja u zagrebačkom Boogaloo-u.

Overpower

Četvorka OVERPOWER svoju glazbu opisuju kao vratobolno-poskočni metal, a kao svoje uzore navode grupe METALLICA, IRON MAIDEN, PANTERA, SLAYER, DOWN, SEPULTURA… 2014. Godine su objavili svoj album prvijenac ‘Greatness Within’. Od tada do danas su prosvirali većinu klubova u Hrvatskoj kao i u susjednim državama. Trenutno završavaju materijal za novi album koji dio materijala sviraju već neko vrijeme uživo.

Početak koncerta je najavljen za 20 sati a cijena ulaznice je 210 kn a mogu se kupiti na slijedećim mjestima: Boogaloo Club (10 – 16 sati) – Ulica garda Vukovara 68, Dirty Old Shop – Tratinska 18, Octopus Piercing & Tatto Shop – Gundulićeva 31, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Valhalla Beer Bar – Radićeva 25, Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a, te na svim prodajnim mjestima Eventima. Na dan koncerta cijena ulaznice će biti 240 kn.