Izbornik

BRUTAL ASSAULT 2019: potvrđeno 7 novih bendova

BrutalAssault2019_Sodom

Od strane najpoznatijeg češkog festivala BRUTAL ASSAULT-a  potvrđeno je 7 novih bendova. Prvi od njih su legendarni njemački SODOM kojima se početkom prošle godine ponovno pridružio gitarist Frank Blackfire (ex-KREATOR, ex-ASSASSIN), a za dobro raspoloženje će se zasigurno pobrinuti još jedne legende, ovaj put njujorške HC scene SICK OF IT ALL.

Za sve ljubitelje sludgea i južnjačkog bluesa tu su EYEHATEGOD, dok će područje brutalnog death metala pokrivati WORMED i VULVODYNIA.

Još jedna poslastica dolazi i za sve štovatelje sympho-metala i to u vidu nadaleko poznatih THERION-a, koji će na ovogodišnjem izdanju festivala izvesti specijalni ‘Theli’-nastup. Za kraj je potvrđen GOST, prema navodima promotera ‘mistični producent’ koji će kroz synthwave solo-projekt prikazati svoju fascinaciju Johnom Carpenterom, 80’s slasher filmovima i okultnim temama.

24. izdanje najpoznatijeg češkoga festivala održat će se od 07.-10. kolovoza 2019. godine unutar zidina tvrđave Josefov smještene u gradiću Jaroměřu. Ulaznice se mogu već sada kupiti na festivalskom online shopu po promotivnoj cijeni od 90€ te se mogu odštampati putem sustava Print@Home. Sve detaljnije informacije potražite na službenim stranicama samoga festivala.

BrutalAssault2019_janupd